sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Uslovi rada

uslovi rada

ZAŠTO SOPOT HILL

Prednosti Sopot Hill-a

Lokacija okružena prirodom

Nov, savremeno opremljen prostor za nastavu

Adekvatne površine i prostori za sve sportske aktivnosti

Organizovan prevoz

Obezbeđenost objekta

Ishrana

Apartmanski smeštaj

PROSTOR

Prostor škole

Upozorenje: Postoji velika i realna mogućnost da nakon obilaska škole vaše dete neće želeti da je napusti.

Sopot Hill se nalazi na 50km od centra Beograda, u mirnom delu opštine Sopot, na obroncima planine Kosmaj. Okružen autentičnom prirodom, na prostoru vazdušne banje, Sopot Hill se sadrži od enterijera potpuno prilagođenog potrebama nastave i uzrastu dece, dok eksterijer čine otvoreni sportski tereni, dvorište, letnja učionica i pozornica i šumovit park sa stazom od 480m.

Sama unutrašnjost objekta poseduje sve propisane zasebne celine: nastavne prostorije, zajedničke prostorije, pomoćne prostorije, prostorije za zaposlene, parking i sve ostalo u skladu sa relevantnim propisima, normativima i standardima spram planiranih obrazovno-vaspitnih delatnosti. Nov, savremen i topao prostor, kreiran je specijalno da učini odrastanje i obrazovanje dece nezaboravnim, pozitivnim i bezbednim iskustvom.

NASTAVA

Obrazovani proces u Sopot Hill-u

Obrazovni proces se održava u 17 učionica opšte namene među kojima su i specijalizovani kabineti opremljeni najsavremenijim sredstvima za rad. Svaka učionica je opremljena pametnim, interaktivnim tablama i sredstvima koja su neophodna za efikasno i praktično usvajanje znanja iz određenog predmeta. Vodili smo se time da za svaki predmet ili aktivnost prostor bude inspirativan, ispunjen korisnim materijalima, uređajima, alatima za primenu naučenog, da deci približi tu oblast i uvede ih u taj svet sa što većom zainteresovanošću i koncentracijom.

U grupama do najviše dvanaestoro dece, fokus pažljivo odabranog stručnog nastavnog kadra i angažovanost učenika je maksimalna.

obrazovni proces
ucionice

OPREMA

Učionice i oprema

Pored odeljenskih učionica, tu su i specijalizovani kabineti za fiziku i hemiju, kao i umetnički atelje za slikanje, muzički kabinet i učionica za šah, a naročito je voljena i letnja učionica na otvorenom. Svaka učionica je opremljena smart i standardnom tablom, ormarićima za svakog učenika, udobnim stolicama i klupama za jednu osobu. Tu su i letnje scene i multimedijalne sale za ponosno demonstriranje naučenog.

Dok se deca kreću od učionice do učionice, kao i do sala za sportove, sve vreme na zidovima hodnika mogu upoznati ličnosti koje su doprinele da ovaj svet i naša zemlja budu bolje mesto – od Vuka Karadžića, Bitlsa do Aleksandra Saše Đorđevića – neformalno, neopterećujuće, a značajno.
Pri utvrđivanju neophodne opreme i samog uređenja kako enterijera, tako i eksterijera, vodilo se računa o nameni prostorija, broju i uzrastu korisnika i specifičnim potrebama pojedinih nastavnih predmeta i aktivnosti, a sve u skladu sa propisanim zakonskim normativima.

Eksterijer

Eksterijer i sportske površine

Kako bi prostor škole omogućio da našu misiju sprovedemo na najbolji mogući način, obezbedili smo adekvatan prostor za svaku aktivnost.

Velika, sportska višenamenska sala (tenis, gimnastika, košarka, fudbal, takmičenja)
Sala za balet sa specijalnim baletskim podom
Sale za folklor i moderan ples
Sala za karate sa tatami podlogom
Otvoreni teren za fudbal i tenis
Letnja učionica i pozornica
Igraonica
Caffe klub za roditelje i goste sa pogledom na veliku salu i otvorene terene
Fitness sala sa mini teretanom
Ograđen i obezbeđen prostor čitavog kompleksa uključujući i parking

Sama unutrašnjost objekta poseduje sve propisane zasebne celine: nastavne prostorije, zajedničke prostorije, pomoćne prostorije, prostorije za zaposlene i drugo u skladu sa svim relevantnim propisima, normativima i standardima spram planiranih obrazovno-vaspitnih delatnosti.

Ono što nijedni propisi ne mogu da garantuju i da iznedre su raspoloženje dece koja kroče u Sopot Hill. Očaranost, oduševljenje, osmeh i nestrpljenje da sve sadržaje iskuse se smenjuju na njihovim licima tokom čitavog boravka. Želja za novim saznanjima, otkrivanjem svojih talenata i probijanje sopstvenih barijera je ono što Sopot Hill prostor budi u deci.

Sopot Hill je idealan obrazovno-vaspitno-zabavni svet dece novog doba!

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!