sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

vsf 9452

Rekreativna nastava, Vrnjačka Banja

Učenici osnovne škole ’’Sopot Hill’’ proveli su nekoliko fenomenalnih dana na rekreativnoj nastavi u Vrnjačkoj Banji, sigurno jednom od najlepših mesta za odmor u Srbiji. Ono što je još sigurno je da smo imali najboljeg partnera u sprovođenju ove ideje, a to je hotel Tonanti, koji svojom ponudom i pristupom posetiocima zauzima visoko mesto u regionu.

Učenici su ove dane proveli uz edukaciju, sport, opuštanje i igru, a sve to uspomoć svojih učiteljica i trenera. Tokom slobodnog vremena imali su priliku da se upoznaju u drugačijem okruženju, učvrste svoja prijateljstva, šale se i odaberu kako će provesti te trenutke bez žurbe. Ko je koji razred? Nije važno! Dokazali su nam da su složni, posvećeni i prijateljski nastrojeni – da su tim.

Kao tim su i učili plivanje i uživali u SPA ponudi Tonanti hotela – bazen je bio omiljeno mesto tokom ovih nekoliko zimskih dana. Mišići celog tela su radili, a možda ponajviše oni zaduženi za formiranje osmeha. Na raspolaganju je bio sjajan prostor adaptiran u salu za karate i razvojnu gimnastiku, što je organizaciju učinilo izvanrednom. Sve aktivnosti su se odvijale u okviru hotela, stoga je smanjen i rizik izlaska dece na hladan vazduh nakon neke od aktivnosti. Treneri su bili za nijansu popustljiviji nego u školskim uslovima, ali im učenici nisu dali da se previše opuste!

vsf 9269

I učiteljice su se sjajno snašle, uspevši da nastava bude interesantna, neopterećujuća i adekvatna okolnostima, a opet efektna. Razmišljalo se, zaključivalo, pitalo, odgovaralo, čitalo, pomagalo…verovatno malo i prepisivalo. Sve to na način da se održi kontinuitet u radu, a da prija i telu i umu na neki komforniji i manje rigidan način. Šah je kao posebna disciplina doprineo i opuštanju, a i održavanju fokusa i takmičarskog duha.

vsf 9428

Kada su vremenske prilike bile na našoj strani, deca su išla u obilazak Banje, boravili na čistom vazduhu, upijali sunce i energiju prirode. Bilo da su boravili unutar hotela ili napolju, osoblje naše škole, zajedno sa zaposlenima u hotelu, uspeli su da organizuju sve aktivnosti poštujući epidemiološke mere, stvorivši bezbedne uslove i time smanjivši mogućnost bilo kakvog rizika za razvoj bolesti.

Sopothilovci su stekli novog prijatelja – hotel Tonanti – a tako i naklonost svih zaposlenih, koji su sa punim razumevanjem izlazili u susret njihovim potrebama. Uvideli smo da nas spajaju želja da se pruži samo najbolje – najkvalitetniji sadržaj, besprekorna organizacija, posvećenost.

Evo kako je osoblje Tonanti hotela doživelo našu posetu:

,,Šta smo naučili iz druženja sa učenicima Sopot Hill škole?

Koliko je važno prijateljstvo.

Koliko je važno znanje.

Koliko je važno fokusirati se.

Koliko je važan timski rad.

Koliko je sjajno imati posvećene mentore.

Koliko je važno biti organizovan.

Koliko je važan sportski duh.

Koliko je cool igrati pošteno.

Hvala vam što ste nam ukazali poverenje.

Uvek na vašoj strani!’’

 

Uvek na strani kvaliteta, zdravlja, prijateljstva, znanja!

Hvala Sopothilovcima na načinu na koji sprovode našu misiju i hvala hotelu Tonanti i Vrnjačkoj Banji to su nam bili i biće savršeni partneri u daljem radu i razvoju.

Kako je bilo na rekretivnoj nastavi možete pogledati i u video formatima u našoj video galeriji.

Podelite:

Slične objave

01
19.04.2023.

Proslava Dana Škole - 07. April 2023

U petak 07. Aprila 2023. godine proslavil smo Dan Obrazovno vaspitnog centra „Ljubivoje Ršumović“ Sopot Hill. U prisustvu mnogobrojnih gostiju...
jpg 9153
30.01.2023.

Naša prva školska slava - Sveti Sava 27.01.2023

U petak 27. januara 2023. godine u svečanoj Sali škole Ljubivoje Ršumović Sopot Hill upriličili smo prvo obeležavanje Savindana, školske...
screenshot 2022 12 21 at 10.26.53
21.12.2022.

Bezbednost na internetu i na društvenim mrežama - Predavanje Katarine Jonev

Prošle nedelje gošća naše škole je bila Katarina Jonev, novinarka i aktivistkinja koja se bavi problemima mladih vezanim za bezbednost...

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

image banner01

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.