sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

01

Proslava Dana Škole – 07. April 2023

U petak 07. Aprila 2023. godine proslavil smo Dan Obrazovno vaspitnog centra „Ljubivoje Ršumović“ Sopot Hill.

Škola Ljubivoje Ršumović Sopot Hill

U prisustvu mnogobrojnih gostiju koje su činili roditelji i članovi porodica naših učenika, prijatelji škole, poslovni partneri, kolege iz drugih škola, predstavnici lokalne, crkvene i kulturne zajednice, kao i Ljubivoje Ršumović sa porodicom u svečanoj sali škole koja je za ovu priliku bila ukrašena izložbom radova učenika nastalih na časovima likovnog, izveden je program koji su naši učenici sami spremili za Dan škole uz pomoć i podršku profesora i trenera.

03 04

 

 

 

 

 

U veseloj atmosferi obeleženoj pesmama, poezijom, plesom, igranim scenama koje su učenici sami smislili, atraktivnim karate katama koje su izvedene uz muziku, klavirskim nastupom… učenici škole Ljubivoje Ršumović Sopot Hill su na najlepši način proslavili dan svoje škole podelivši sa publikom delić onoga što čini Školu Ljubivoje Ršumović Sopot Hill najsrećnijim mestom za decu.

07 08

Balet Škola Sopot Hill

Njihov talent i pozitivna energija kojom su ispunili svaki kutak škole jednostavno je očarao publiku koja je sa puno osmeha i ponekom skrivenom suzom radosti i ponosa ispratila program.

Karate Škola Sopot Hill

 

Na kraju, naš Ljubivoje Ršumović se zahvalio učenicima, gostima i osnivačima. Zatim je goste pozdravila i gospođa Natalija Đurović osnivač škole Ljubivoje Ršumović Sopot Hill i uz želju da u zdravlju i veselju još dugo godina zajedno slavimo dan škole i sve uspehe naših učenika završen je zvanični deo proslave a počela je žurka gde smo se svi kao velika porodica opustili i uživali u danu koji nam svima mnogo znači.

Ljubivoje Ršumović
Natalija Djurović

Podelite:

Slične objave

jpg 9153
30.01.2023.

Naša prva školska slava - Sveti Sava 27.01.2023

U petak 27. januara 2023. godine u svečanoj Sali škole Ljubivoje Ršumović Sopot Hill upriličili smo prvo obeležavanje Savindana, školske...
screenshot 2022 12 21 at 10.26.53
21.12.2022.

Bezbednost na internetu i na društvenim mrežama - Predavanje Katarine Jonev

Prošle nedelje gošća naše škole je bila Katarina Jonev, novinarka i aktivistkinja koja se bavi problemima mladih vezanim za bezbednost...
Škola Ljubivoje Ršumović Sopot Hill
16.11.2022.

Oktobarski Ršumdan

          Naša škola sa ponosom nosi ime Ljubivoja Ršumovića a naši učenici imaju tu privilegiju da...

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

image banner01

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.