sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Proces upisa

S obzirom na značaj izbora najboljeg obrazovnog formata za predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje za decu i na sva pitanja koja taj izbor donosi, mi u Sopot Hill-u smo proces upisa učinili potpuno transparentnim sa ciljem da nas što bolje upoznate i sami vidite sve prednosti koje naš obrazovni koncept donosi i deci i roditeljima.

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate

Kako biste se potpuno upoznali sa našim programima, vizijom i duhom Sopot Hill-a, budite slobodni da nas kontaktirate na neki od sledećih načina:

KAKO SE POSTAJE UČENIK SOPOT HILL-A

Kako se postaje predškolac, osnovac ili gimnazijalac Sopot Hill-a?

Etapa I

Zdravo! Mi smo Sopot Hill tim i tu smo za sva vaša pitanja!

Kada nas vi kontaktirate na neki od 3 gorepomenuta načina, Sopot Hill tim vam u što kraćem roku daje povratne informacije ili vizuelno-informativni materijal u zavisnosti od upita.
Sledi popunjavanje upitnika za roditelje, nakon čijeg prijema, naš tim kontaktira roditelje kako bi se ugovorila poseta školi. Roditeljima se predstavljaju svi detalji o programima i funkcionisanju Sopot Hill-a, rešavaju nedoumice i pažljivo slušaju njihovi predlozi, očekivanja i posebne napomene.
Pri poseti školi naš tim će vas povesti u obilazak i dodatno pružiti sve neophodne informacije kako bi vaša odluka bila rezultat konkretnih saznanja, ali i onoga što vidite i osetite.

Etapa II

Dozvolite da se bolje upoznamo!
Kada ste doneli najbolju odluku za svoje dete, odnosno odlučili da će Sopot Hill biti vaš stabilan i stručan partner na važnom putu vaspitanja, razvoja i obrazovanja deteta, sledi bolje upoznavanje našeg budućeg učenika ili učenice.

Školski psiholog je zadužen za razgovor i psihološko testiranje potencijalnih učenika kako bismo procenili psihofizičke sposobnosti, eventualna predznanja i iskustva, i uočili njihove talente i interesovanja. U etapi II će roditeljima i potencijalnim učenicima biti dostupna dokumentacija ustanove koju čine, statut, pravilnici, kodeksi ponašanja, procedure i sl.

Etapa III

Upoznavanje uspešno, novi početak je na pomolu!
U ovoj etapi upisa sakupljate i predajete neophodnu dokumentacije za upis u odabrani program. Naš tim vam prosleđuje kompletan spisak dokumentacije i stoji vam na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći.

Etapa IV

Dobrodošli u vaspitno-obrazovni sistem potpuno prilagođen razvijanju punih potencijala dece novog doba!
Radujemo se kako 1.septembru, tako svim narednim danima, mesecima i godinama tokom kojih ćemo graditi velike ljude pravih vrednosti, vrhunske sportiste i decu bogatu znanjem i veštinama za dalje školovanje, ali i za život.

Ovde možete pogledati dokument o verifikaciji:

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!