sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Prevoz

PREVOZ ‘’Sopot Hill’’

Jedna od najznačajnijih stavki u savremenom načinu i ritmu života je logističke prirode, odnosno kako najefikasnije stići od tačke A do tačke B i organizovati sve obaveze, ali i sva zadovoljstva tokom slobodnog vremena. To je upravo i jedna od glavnih stavki koja nas je inspirisala da kreiramo mesto poput ‘’Sopot Hill’’-a.

prevoz sopothill

PREVOZ DECE

Sigurnost, pouzdanost i dobra organizacija

Znali smo da deci i roditeljima moramo ponuditi sigurnost, pouzdanost, dobru organizaciju, kvalitetno utrošeno vreme i da je značajna komponenta svega toga, uzevši u obzir i lokaciju škole, prevoz dece.

Osim što smo našim jedinstvenim programima omogućili da deca završavaju sve nastavne i dodatne aktivnosti u toku jedne prepodnevne smene, tačnije između 8.30 -15.30h, obrazovno-vaspitni centar ‘’Sopot Hill’’ organizuje prevoz svojih školaraca. 

Prevoz se realizuje kombijima Ford Turneo za 9 osoba i Mercedes  s350 long 4matic za 20 osoba ukoliko je u pitanju veći broj dece pri putovanjima, izletima i sl.

  • Prevoz se odvija novim, luksuznim i pouzdanim vozilima najviše klase,
  • Vozila su posebno prilagođena prevozu dece sa ciljem obezbeđivanja najvišeg stepena bezbednosti i udobnosti, ali i neformalnih oblika edukacije i opuštanja.
  • Vozači sa iskustvom i osmehom;

KVALITETNO UTROŠENO VREME

Ispratite ih, dočekate i uživate u ostatku dana!

Cena prevoza nije uračunata u cenu školarine i za relaciju autokomanda - “Sopot Hill” - autokomanda iznosi godišnje 1990eur.
Cena za ostale gradove/lokacije zavisi od broja upisane drese i njihovih mesta stanovanja, stoga se može predočiti preciznije u mesecima bližim početku školske godine.
Prevoz na relaciji Beograd – Sopot Hill – Beograd sa jedinstvenom tačkom polaska i povratka u dogovorenim terminima.
Prevoz se odvija novim, luksuznim i pouzdanim vozilima najviše klase.
Vozači sa iskustvom i osmehom.
Vozila su posebno prilagođena prevozu dece sa ciljem obezbeđivanja najvišeg stepena bezbednosti i udobnosti, ali i neformalnih oblika edukacije i opuštanja.

*Napomena: Moguća je organizacija prevoza i za korisnike iz drugih mesta.

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!