sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Politika Privatnosti

Ova politika privatnosti opisuje kako obrazovno–vaspitni centar Sopot Hill, lociran u ulici Ljube Davidovića 12, 11450 Sopot, Srbija; sa matičnim brojem 18378744, PIB: 112625148, sakuplja, koristi i deli podatke u vezi sa veb stranicama.

U obrazovnom centru Sopot Hill koji je dostupan na https://sopothill.edu.rs/, trudimo se da čuvamo privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i beleži Sopot Hill i izdvaja način na koji se ti isti podaci koriste. Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim pravilima o privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Sadržaj sajta

Sajt sadrži podatke o školi i programima koje škola nudi, upisnoj proceduri, kreativnim aktvnostima, podatke o zaposlenima i upravi,  školskom životu, aktuelnim vestima i događajima. Škola garantuje tačnost podataka na sajtu, a bez prethodno date pisane dozvole korišćenje podataka sa sajta je zabranjeno. Škola zadržava pravo da u svakom momentu može vršiti ažuriranje, brisanje podataka sa sajta i dodavanje novih sadržaja.

Uslovi korišćenja sajta

U skladu sa politikom privatnosti, pristupom i korišćenjem internet sajta  prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da sajt ne koristite.

Informacije koje prikupljamo

Formulari za popunjavanje ličnih podataka posetilaca našeg sajta imaju jasno predstavljenu svrhu i služe za prikupljanje Vaših ličnih podataka sa ciljem da odgovorna osoba iz obrazovnog centra Sopot Hill stupi u kontakt sa Vama povodom deljenja opširnijih informacija o izabranom programu.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili priloge koje nam možete poslati i sve druge informacije koje odlučite da podelite.

Politika zaštite i privatnosti podataka

Za pristup i korišćenje sajta nije potrebna registracija. Sajt možete koristiti bez otkrivanja informacija o sebi. Prilikom korišćenja sajta, škola može prikupljati podatke koji nisu lične prirode, a to su podaci koji se odnose na ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o operativnom sistemu, internet provajderu i druge slične informacije.

Datoteke sa beleškama

Obrazovni centar Sopot Hill sledi standardni postupak korišćenja datoteka sa evidencijama. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju veb lokacije. Sve hosting kompanije koriste ove podatke na isti način, kao deo analitike hosting usluga. Informacije prikupljene datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), žig datuma i vremena, stranice upućivanja / izlaska i eventualno broj klikova. One nisu povezane sa bilo kojom informacijom koja se može lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje veb lokacije, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići

Kao i bilo koji drugi veb sajt, Sopot Hill koristi „kolačiće“. Ovi kolačići koriste se za čuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranice na veb lokaciji kojoj je posetilac pristupio ili je posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naših veb stranica na osnovu vrste pregledača posetioca i / ili drugih informacija.

Možete da onemogućite kolačiće putem vaših pojedinačnih opcija pretraživača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenih veb pretraživača, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pretraživača.

Otkrivanje sakupljenih informacija

Prikupljene informacije su dostupne saradnicima koji vode i ažuriraju sajt, a kako se radi o informacijama koje imaju za cilj poboljšanje kvaliteta sajta, informacije se dalje ne dele trećim licima.