sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Osnovna škola

Program osmogodišnjeg osnovnog obrazovanja u Sopot Hill obrazovno-vaspitnom centru verifikovan je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i zasnovan je na zvaničnom nastavnom planu i programu Republike Srbije pokrivajući uzrast od I do VIII razreda.

vsf 9589
skola

OSNOVNA ŠKOLA

Jedna lokacija i jedna smena za sve što je važno

Od 8:30h do 15:30h, od ponedeljka do petka, učenici u odeljenjima od po maksimalno 12oro dece, završavaju sve svoje sportske aktivnosti i nastavu a uvek je vremena i za igru.
Nakon škole, dete je slobodno, rasterećeno i puno zdrave energije

NADOGRAĐIVANJE SADRŽAJA

Šta ovaj program čini jedinstvenim?

Nacionalni kurikulum smo obogatili svakodnevnim dodatnim aktivnostima koje upotpunjuju razvoj tela i uma u dragocenom periodu za dete. Jedinstven prostor, pažljivo osmišljen spoj sportskih aktivnosti, nastave i umetnosti, donosi rezultate koji se odražavaju na celokupno dečije biće.

karate

DODATNE AKTIVNOSTI

Svakodnevne dodatne aktivnosti u okviru programa

Za učenike osnovnoškolskog programa od I do VIII razreda dodatne svakodnevne aktivnosti, pored nacionalnog plana i programa su:

Karate, tenis, razvojna gimnastika, fudbal, atletika

Klasičan balet

Strani jezici

Dramska i likovna sekcija

Kao dodatne aktivnosti po izboru deteta VAN REDOVNOG PROGRAMA, na raspolaganju su:

Jahanje

Šah

Gitara

Klavir

Kada kažemo sve na jednom mestu, zaista to i mislimo.

Sopot Hill nudi mogućnost dodatnih termina za aktivnosti van zvaničnog rasporeda određenog programa, odnosno van školske smene. Npr. ukoliko vaše dete izuzetno zavoli neki sport i želi dodatne treninge, možemo obezbediti termin, prostor i trenera. Takođe, ukoliko je to želja za dodatnim časovima sviranja muzičkog instrumenta, učeniku će to biti obezbeđeno.

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!