sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

blue modern chic real estate corporate booklet

Ne tako obična novogodišnja priredba

blue modern chic real estate corporate booklet
          Kako je ovo prva godina rada obrazovno-vaspitnog centra ‘’Sopot Hill’’, prvo polugodište i novogodišnja pripredba su bili zaista posebne i značajane tačke na putu razvoja i ispisivanja istorije. Taj 30. decembar je prouzrokovao tremu roditeljima i zaposlenima, dok su učenici bili svoji na svome i priredili svima melem za dušu. Njihov napredak u svim sferama je očigledan, opipljiv i neprocenjiv.  Sprovešćemo vas kroz taj dan.

 

Nakon podele knjižica, prezentovanje usvojenog tokom prvog polugodišta otpočelo je karate tačkom i simulacijom borbe naših trećaka i četvrtaka, što je ispraćeno aplauzom i iznenađenim licima roditelja. Između sebe su šaputali nešto poput ,,Ne mogu da verujem kako moćno deluju! Kada su uspeli ovo da nauče?!’’. Dodela diploma kao priznanje za njihov rad i trud kao i podsticaj da tako nastave, nije izostala.

 

Par minuta pauze i karatisti se transformišu u balerine i baletane i tu magija počinje! Oštre pokrete karatea zamenjuju gracioznim, kreću se na prstićima i veselo, ali znalački skakuću po sceni. Mi kažemo, hrana za oči i dušu. Baletski nastup zaokružen je recitacijama savladanim na časovima dramske sekcije. Uživali su punu pažnju.

 

Potom je usledio okršaj! Ne brinite, sportski okršaj – uzbudljive partije šaha u kojima su deca i roditelji ukrstili koplja. Roditelji su mislili da će to biti jedna od lakših partija, ali ovo je verovatno poslednja prilika kada su imali šanse da pobede Sopothilovce. Niko nije bio ponosniji od Gorana, učitelja šaha.

 

Ako ste pomislili ,,Čoveče, šta sve ova deca znaju!’’, nastavite da čitate, opravdaćemo tu misao i izazvati je ponovo. Do ovog trenutka smo mislili da smo već svesni šta je postignuto, ali kada smo se našli u ambijentu našeg kluba, u novogodišnjem ruhu, i počeli da upijamo zvuke klavira i nežnih glasova naših osnovaca, emocije su nastavile da dominiraju. Svirali su i pevali dok je Stefan, učitelj klavira, ponosan, samo okretao stranice nota. 

 

To je bilo sve što su pripremili za nas tog 30. decembra, a nisu svesni šta nam pripređuju svakoga dana time što ispisuju istoriju obrazovnog sistema svojom širinom, radošću, telom i umom. Time što su nam poklonili svoje poverenje, svoje detinjstvo i što čine da ‘’Sopot Hill’’ misija živi i jača svakoga dana. 

Ponosno vas pozivamo da nas posetite, upoznate Sopothilovce i napravite prvi korak ka najboljem obrazovanju i razvoju vaše dece. Svoju posetu zakažite ovde.

Podelite:

Slične objave

01
19.04.2023.

Proslava Dana Škole - 07. April 2023

U petak 07. Aprila 2023. godine proslavil smo Dan Obrazovno vaspitnog centra „Ljubivoje Ršumović“ Sopot Hill. U prisustvu mnogobrojnih gostiju...
jpg 9153
30.01.2023.

Naša prva školska slava - Sveti Sava 27.01.2023

U petak 27. januara 2023. godine u svečanoj Sali škole Ljubivoje Ršumović Sopot Hill upriličili smo prvo obeležavanje Savindana, školske...
screenshot 2022 12 21 at 10.26.53
21.12.2022.

Bezbednost na internetu i na društvenim mrežama - Predavanje Katarine Jonev

Prošle nedelje gošća naše škole je bila Katarina Jonev, novinarka i aktivistkinja koja se bavi problemima mladih vezanim za bezbednost...

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

image banner01

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.