sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Savršeni spoj obrazovanja i sporta

Pružite Vašem detetu obrazovno-vaspitno okruženje u kome može da raste i razvija svoje telo i um bez ograničenja!

Sve što deci treba na način koji vole - Obrazovno vaspitni centar Sopot Hill!
Play Video about Sve što deci treba na način koji vole - Obrazovno vaspitni centar Sopot Hill!

Edukacija

Programi koje nudimo

Pripremni predškolski program

Sopot Hill ispunjava sve uslove da bude siguran stepenik za hrabro stupanje u školske dane!

Osnovna škola

Program osmogodišnjeg osnovnog obrazovanja u Sopot Hill obrazovno-vaspitnom centru zasnovan je na zvaničnom nastavnom planu i programu Republike Srbije pokrivajući uzrast od I do VIII razreda u odeljenjima od maksimalno 12 učenika.

Gimnazija opšteg tipa

Nadograđivanjem propisanog nastavnog plana i programa postigli smo spoj savremenih metoda učenja, praktičnih znanja, kreativnog pristupa i došli do najboljeg recepta za osposobljavanje tinejdžera za naredno životno doba, ali slobodno možemo reći i za čitav život.

Internacionalni program

Kao savršena i logična dopuna svemu što Obrazovno-vaspitni centar ‘’Sopot Hill’’ zastupa, naša škola pruža priliku i za izvođenje nastave na engleskom jeziku, odno...

*Svi naši domaći programi su verifikovani na osnovu rešenja Ministarstva prosvete,
nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije (br. rešenja: 022-05-00406/2021-03)

DODATNE AKTIVNOSTI

Aktivnosti

Sportovi

 Zdravlje, uspeh, život, fer igra, takmičenje, sreća, zajedništvo, pobeda, druženje, poštovanje, radost, disciplina – tako su najmlađi opisali sport. Mi ne umemo bolje.

image 19
image 25

Jezici

 Znanje jezika je put ka svestranosti i mudrosti. U otvaranju što više vrata ka svetu i budućnosti pomoći ćemo deci putem lingvističke sekcije kroz koju će učiti strane jezike.

Ples

image 21
image 24

Ostale aktivnosti

Pored mnogobrojnih sportskih aktivnosti i nastave, sastavni deo nedelje su i dramska i likovna sekcija, strani jezici, igra u prirodi, a po izboru tu su i šah, jahanje, klavir i gitara.

Sopot Hill je obrazovno-vaspitni centar koji veruje u otvoreni „sve na jednom mestu“ pristup razvoju uma i tela, kako kroz savremene metode učenja i sticanje praktičnog znanja, tako i kroz kreativni podsticaj kroz mnogobrojne aktivnosti van učionice.

Dodatne svakodnevne aktivnosti u okviru programa uključuju:

 • Sportove
 • Balet
 • Jezike
 • Dramsku sekciju
 • Likovnu sekciju

Dodatne aktivnosti po želji, van programa, uključuju:

 • Šah
 • Klavir
 • Jahanje
 • Gitaru
 • Ples
 • Folklor
image all (1)
image banner01

Obezbedite Budućnost
Vašeg Deteta Danas!

Upoznajte se sa prednostima koje nudi sveobuhvatni obrazovni program „Sopot Hill“ škole i saznajte više o našim školarinama kao i prednostima ranog upisa!

O nama

Razvijamo i pokret i misao!

Sopot Hill je nova mogućnost za sveobuhvatnu brigu o razvoju i obrazovanju dece kroz tri programa – pripremni predškolski program, osnovna škola i gimnazija opšteg tipa.
Sa svakodnevnim sportskim aktivnostima i kreativnim pristupom tradicionalnim sadržajima, podjednako razvijamo i pokret i misao!
Na 50km od centra Beograda, u opštini Sopot, na obroncima planine Kosmaj, uz domaću hranu i zdrav vazduh, negujemo um i telo.

ZAŠTO SOPOT HILL?

Prednosti školovanja u Sopot Hill-u

Okruženi prirodom

Deca borave u sredina koja je izmeštena iz gradske vreve, u mirnom delu naselja, a sama škola je okružena bogatom vegetacijom i poseduje prostrana dvorišta, šumsku stazicu, igrališta i sportske površine.

Rad u malim grupama

Rad u grupama od maksimalno 12oro dece usmerava nastavu i učenje ka individualnim afinitetima, svakom detetu se pristupa temeljno, posvećeno i svako dete ima prostora da učestvuje u svim aktivnostima.

Bavljenje sportom

Sportske aktivnosti poput fudbala, tenisa, karatea, baleta i razvojne gimnastike su uklopljene u jedan školski dan. Na ovaj način pravimo savršenu ravnotežu sa sedentarnim delom nastave, time ne opterećujući ni dete ni roditelje.

Ishrana prirodnim namirnicama

Namirnice koje koristimo su uvek sveže, domaće i iz strogo kontrolisanih i pouzdanih izvora. Pomoću nutricioniste, obezbedili smo najkvalitetnije gorivo za naše učenike kako bi energično i fokusirano proveli svoj školski dan. Užina i ručak su pit stop za um i telo jednog Sopothilovca!

Bezbednost

Prostor ustanove je ograđen i kontrolisanog je ulaza i izlaza, uz poštovanje najviših kriterijuma bezbednosti. Takođe, gotovo sve spoljne podne površine, pozide i stepenice su obložene posebnom gumom radi smanjenja mogućnosti za povredu dece.

Spoj tradicionalnog i modernog

Obezbedili smo vam jedinstveni verifikovani program u Srbiji kroz inovativne nastavne metode uz očuvanje tradicionalnih vrednosti i znanja. Sve to u najkompletnijem i najadekvatnijem prostoru u Srbiji. Knjiga, lopta, tablet i priroda u službi dece.

Jedna lokacija i jedna smena

Sva nastava u Sopot Hill ustanovi se odvija od 8:30h do 15:30h, od ponedeljka do
petka. Tokom ovog perioda, učenici završavaju nastavu, sve svoje sportske aktivnosti
i domaće zadatke, uz više nego dovoljno preostalog vremena za igru.

Sve na jednom mestu

Pored predodređenih svakodnevnih aktivnosti, Sopot Hill nudi mogućnost dodatnih
termina za vanredne i dopunske aktivnosti. Ukoliko vaše dete želi da se dodatno
posveti nekom sportu, plesu, igri, ili instrumentu – naše osoblje će to obezbediti.

hero skola

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.
Kontaktirajte nas za dodatne informacije o školarinama.

DODATNE AKTIVNOSTI

Mnogo više od školske klupe

Sportovi

Zdravlje, uspeh, život, fer igra, takmičenje, sreća, zajedništvo, pobeda, druženje, poštovanje, radost, disciplina – tako su najmlađi opisali sport. Mi ne umemo bolje.

Jezici

Znanje jezika je put ka svestranosti i mudrosti. U otvaranju što više vrata ka svetu i budućnosti pomoći ćemo deci putem lingvističke sekcije kroz koju će učiti strane jezike.

Ples

Svi znamo da je ples zdrav oblik fizičke aktivnosti, naročito za decu, ali ponekad zaboravimo njegove druge aspekte poput ispoljavanja i razvoja kreativnosti.

Ostale aktivnosti

Pored mnogobrojnih sportskih aktivnosti i nastave, sastavni deo nedelje su i dramska i likovna sekcija, strani jezici, igra u prirodi, a po izboru tu su i šah, jahanje, klavir i gitara.

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

Blog

Najnovije Školske Vesti

01
19.04.2023.

Proslava Dana Škole - 07. April 2023

U petak 07. Aprila 2023. godine proslavil smo Dan Obrazovno vaspitnog centra „Ljubivoje Ršumović“ Sopot Hill. U prisustvu mnogobrojnih gostiju...
jpg 9153
30.01.2023.

Naša prva školska slava - Sveti Sava 27.01.2023

U petak 27. januara 2023. godine u svečanoj Sali škole Ljubivoje Ršumović Sopot Hill upriličili smo prvo obeležavanje Savindana, školske...
screenshot 2022 12 21 at 10.26.53
21.12.2022.

Bezbednost na internetu i na društvenim mrežama - Predavanje Katarine Jonev

Prošle nedelje gošća naše škole je bila Katarina Jonev, novinarka i aktivistkinja koja se bavi problemima mladih vezanim za bezbednost...