sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Naša priča

Sopot Hill obrazovna ustanova je rešenje za potrebu koja se jasno nametnula.
Rešenje za bolji kvalitet života. Za povratak neprolaznim vrednostima kao što su zdravlje, vaspitanje, obrazovanje, znanje, priroda i sport.

nasa prica hero (1)
vsf 8228

DECA NOVOG DOBA

Najbolje obrazovanje za decu novog doba

Deca novog doba nisu samo deca koja usvajaju ultimativne tehološko-kulturološke obrasce ponašanja. Nisu deca kojom vladaju savremeni izvori multimedijalnog sadržaja i koju oblikuju deficit funkcionalne socijalizacije i fizičke aktivnosti.
To su deca koja vladaju savremenim sredstvima učenja, komunikacije i zabave i koja sebi oblikuju ispunjene i funkcionalne odnose sa vršnjacima i odraslima, a fizičku aktivnost koriste kao osnovu za zdrav mentalni i telesni razvoj.

Decu novog doba posmatramo kao multipotencijaliste, koji će iz širokog opusa mogućnosti pronaći sebe u jednoj ili mnogo više stvari koje će ih činiti pre svega srećnima, a zatim uspešnima.

Deca novog doba zaslužuju posvećenost kroz koju ćemo ih naučiti balansu između modernog sistema obrazovanja i tradicionalnih vrednosti, jer verujemo da jedno bez drugog neizbežno dovode do pada kvaliteta života.

vsf 7799

ŠTA NAŠA ŠKOLA NUDI

Šta je potrebno i deci i roditeljima novog doba

Zapravo, kada smo jednoga dana sagledali, sabrali i oduzeli na konkretnom i ličnom primeru koliko vremena, energije i na kraju novca, neefikasno trošimo na obrazovanje, učenje jezika, sportske i sve ostale aktivnosti za zdrav rast i razvoj dece, jasno smo zaključili šta je potrebno i deci i roditeljima novog doba.

Naša škola nudi kvalitetno obrazovanje i funkcionalno znanje u idealnom spoju sa sportom kroz jedinstven koncept organizacije. Sopot Hill verifikovani programi omogućavaju da kroz sve te godine odrastanja deteta na jednom mestu ispunite sve njegove potrebe.

NOVI KONCEPT OBRAZOVANJA

Bez jurnjave, žurbe i dodatnih obaveza!

Svima nam je dobro poznata jurnjava iz škole na trening, sa treninga na umetničku radionicu, u međuvremenu tražeći parking i razmišljajući da li je dete pojelo kvalitetan obrok, uradilo domaći, da li napreduje na treninzima ili u znanju jezika, kada ćete stići na rođendan itd. A gde su bezbrižna zabava, igra, vaši dragoceni trenuci sa njima?

Obrazovanje u Srbiji je dobilo potpuno novi koncept obrazovanja i vaspitanja, najbolje opremljenu i najbezbedniju školu. Nakon dana u Sopot Hill-u vaše dete je samo vaše, bez žurbe i dodatnih obaveza.

I LOPTA I KNJIGA

Obrazovanje ili profesionalni sport? Mi kažemo i lopta i knjiga!

Ono što je veliki deo naše priče i što smo kao tvorci ovog koncepta želeli da istaknemo kao prioritet i jedinstvenu vrednost je postavljanje fizičke aktivnosti svih nivoa i oblika na pijedestal, rame uz rame sa knjigom.

Da li sportisti zaista moraju da zapostave, pa i najranije, obrazovanje? Da li moraju da biraju između dresa i radne sveske? Zašto i roditelji i deca moraju da ulažu ekstremne napore, novac i vreme da postignu ispunjenje detetovih želja, potreba i potencijala? Da li moramo dolaziti u situaciju da budimo dete u kolima od škole do lokacije treninga kako bi ono sa pola snage odradilo trening, pa zatim na izmaku energije radilo domaći?

Ništa od navedenog ne mora biti tako, a Sopot Hill je tu da to i dokaže. Kada pogledate naše učenike, vidite decu zdravog tela i uma, energičnu i radosnu.

sport
budcnost

ZDRAVA BUDUĆNOST

Zdrava i perspektivna budućnost

Sopot Hill je prilika da odgajamo zdravu i obrazovanu decu, atlete intelektualce i vrhunske sportiste sa vrhunskim obrazovanjem.

Prilika da im u isto vreme usadimo fizičku aktivnost i sve njene benefite kao jednu od nosećih navika i vrednosti njihove ličnosti, a da formalnim obrazovanjem proširimo vidike, damo alate za dalji razvoj, uvedemo ih znanjem u svet i oformimo svestrane male ljude koji će stabilno koračati ili trčati ka daljim ciljevima. I pored svega što ćete saznati vezano za Sopot Hill akademske programe i uslove, naš rad će uvek biti baziran na težnji da deca novog doba budu zdravi i kvalitetni ljudi.

Upoznajte obrazovno-vaspitni centar Sopot Hill i učestvujte sa nama u stvaranju bolje budućnosti.

balet

Pročitaj više o tome šta je Sopot Hill.

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!