sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Lokacija

OVC Spot Hill se nalazi 50km od centra Beograda, u mestu Sopot, na obroncima planine Kosmaj.

Sam kompleks je bogat zelenilom, travnatim površinama, a u sklopu istog je i šumoviti deo sa stazom od 480m. Deca imaju mogućnost igde, edukacije i sportskih aktivnosti na otvorenom daleko od smoga i buke.

lokacija hero
vazdusna banja

Vazdušna banja

Čist vazduh je danas luksuz

Koliko dana godišnje provedemo na čistom vazduhu? Koliko dana godišnje se deca igraju u prirodi van gradske sredine? Čist vazduh je danas luksuz. Rast i razvoj deteta je put kojim jednom imate priliku da prođete. Zajedno sa nama možete krenuti putem zdravlja i prirode upoznavajući savremeni svet, ali ne udaljavajući se od fundamentalnih, tradicionalnih znanja i saznanja.

Zamislite uskršnje običaje koji ne počinju od farbanja jaja kupljenih u prodavnici, već puno pre toga. Počinju učenjem o gajenju životinja, njihovoj ishrani i nastanku jaja. Zamislite dete koje obilazi kokošinjac i iščekuje da pronađe jaja koja će sa drugarima ofarbati u lukovini ili osmisliti svoju novu tehniku, takmičiti se u kuckanju i u slast pojesti tu namirnicu čiji je nastanak u potpunosti ispratilo.

Dodir sa prirodom

U Sopot Hill-u deca su na mini izletu svakoga dana!

Da, deca će imati prilike da se upoznaju životinjama na obližnjoj farmi, učestvuju u procesu stvaranja i uzgajanja domaćih namirnica i na kraju da uživaju u ukusu istih.
Nemojte se začuditi ako dete bolje od vas bude izabralo sir u kupovini! Videće postupke, trud, rad, neuspeh, štetu, ali i plodove, svatiti pojam odgovornosti i obaveze. Sve što ih zapravo čeka u njihovom daljem školovanju i radu uvideće iz mnogo praktičnih, životnih situacija u kojima će učestvovati sa svojim vršnjacima.

Imaće priliku da idu u istraživanje šumskih staza, bijlnog i životinjskog sveta, tu nadomak svoje škole. Osetiće drvo, zemlju, travu, blato, sneg, svet u svojim izvornim, netaknutim oblicima. Biće deo prirode i njenih procesa. Svakoga dana će biti deca i svakoga dana će postajati veliki ljudi. Zdravi, upućeni, samosvesni, obrazovani, sposobni.

priroda

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!