sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

vsf 8170

Kamp ritmičke gimnastike – Gimnastički klub Partizan & OVC ‘’Sopot Hill’’

vsf 8164

 

Drugu polovinu januara je u ‘’Sopot Hill’’-u, pored Dana otvorenih vrata, obeležila i organizacija kampa, odnosno zimskih klupskih priprema ritmičke gimnastrike. Ugostili smo gimnastički klub ,,Partizan’’ Beograd, čije su članice boravile u našem kompleksu od 16.01. do 22.01.

U toku trajanja kampa na raspolaganju su im bile sale za treniranje – velika sportska, višenamenska, hala, kao i sala za balet i sala za moderan ples. Omogućeno je i korišćenje teretane, otvorenih terena i sale za predavanja. U tim prostorima mogle su sprovesti svoje aktivnosti na profesionalan i komforan način. Nakon treninga, devojčice su imale opciju korišćenja toplih svlačionica sa ormarićima, tuševima i toaletom.

Smeštaj je takođe obezbeđen od strane OVC ‘’Sopot Hill’’, koji je stavio na raspolaganje apartmane u okviru školskog kompleksa. Novi, potpuno opremljeni i prostrani apartmani bili su savršeni za odmor, opuštanje i razvijanje i održavanje timskoh duha.

Ishrana je bila u potpunosti prilagođena njihovim potrebama. Svakoga dana su stizale sveže namirnice, od kojih je profesionalni kuvar pripremao raznovrsne, nutritivno bogate obroke. Obroci su se služili u školskoj kantini koju su sportistkinje imale samo za sebe.

Sve aktivnosti su se odvijale u okviru škole, a sve lokacije za održavanje treninga su toplom vezom spojene sa apartmanskim delom, tako otklanjajući mogućnost uticaja temperaturnih promena na zdravlje.

Ono što moramo napomenuti je da su članice GK ‘’Partizan’’ Beograd bile izuzetni gosti, kulturni mladi ljudi, profesionalci i pravi primeri dece zdravog tela i uma. Bilo nam je zadovoljstvo i hvala na poverenju. Ispratili smo ih vejavicom, a sigurni smo da ćemo ih ponovo dočekati suncem

Otvorili smo vrata sportu, a sport povezuje, okuplja i ruši predrasude. Vrata ‘’Sopot Hill’’-a će uvek biti otvorena svoj deci, jer nas kroz sport i obrazovanje spajaju iste vrednosti.

Podsećamo vas da je razvojna gimnastika redovna aktivnost u našim programima i da ste dobrodošli da nas posetite.

Za informacije o upisu ili organizaciji kampova kontaktirajte nas putem kontakt forme, na broj telefona 063/404304 ili na mejl office@sopothill.edu.rs.

Podelite:

Slične objave

01
19.04.2023.

Proslava Dana Škole - 07. April 2023

U petak 07. Aprila 2023. godine proslavil smo Dan Obrazovno vaspitnog centra „Ljubivoje Ršumović“ Sopot Hill. U prisustvu mnogobrojnih gostiju...
jpg 9153
30.01.2023.

Naša prva školska slava - Sveti Sava 27.01.2023

U petak 27. januara 2023. godine u svečanoj Sali škole Ljubivoje Ršumović Sopot Hill upriličili smo prvo obeležavanje Savindana, školske...
screenshot 2022 12 21 at 10.26.53
21.12.2022.

Bezbednost na internetu i na društvenim mrežama - Predavanje Katarine Jonev

Prošle nedelje gošća naše škole je bila Katarina Jonev, novinarka i aktivistkinja koja se bavi problemima mladih vezanim za bezbednost...

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

image banner01

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.