sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Ishrana

Sopot Hill učenici su zdravi, energični, nasmejani i sposobni mali ljudi!

Verovatno ste se zapitali kako će naši aktivni, vredni đaci obezbediti sebi dovoljno energije za sav taj umni i fizički rad. Sopot Hill kuhinja je prostor gde se priprema samo najkvalitetnije za našu decu, za njihov mozak i telo.

ishrana
ishrana1

DOMAĆE NAMIRNICE

Ishrana prilagođene potrebama deteta

Namirnice sa domaće farme poput sira, kajmaka, jaja, povrća…domaće, zdrave, hranljive i pouzdane, koriste se u Sopot Hill kuhinji. Puno pažnje smo posvetili i ovom segmentu, stoga će deca imati mogućnost ishrane prilagođene individualnim potrebama od strane nutricioniste.

Nutritivno bogati, raznovrsni glavni obroci i užine prava su podrška dečijem organizmu i telu za pravilan razvoj, raspoloženje i učenje. Samouslužni sistem se pokazao kao odlična pedagoška metoda za usvajanje bontona, samostalnosti i jačanje samopouzdanja.

A verujemo da će i mame biti ponosne kod kuće. Restoran sa trpezarijom kapaciteta do 60 đaka istovremeno, ispunjava sve sanitarne, higijensko-tehničke mere i potpuno je prilagođen deci. Ovde ishrana predstavlja važan deo boravka kao najkvalitetnije gorivo za sve njihove aktivnosti.

ishrana2

KVALITETNI OBROCI

Nutritivno bogati, raznovrsni glavni obroci i užine

Namirnice sa domaće farme
Obezbeđene užine i ručak
Jelovnik sastavljen od strane nutricioniste
Nutritivno bogati i raznovrsni obroci
Ishrana prilagođena individialnim potrebama deteta
Samouslužni sistem koji razvija samostalno

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!