sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

vsf 9789
Autor:Sopothill

Hajde da plešemo zajedno!

 

Prošle nedelje, bila nam je izuzetna čast da ugostimo plesne parove iz PK BeoDance plesnog studija. Uzivali smo u njihovom umeću i imali priliku da vidimo deo priprema za državno prvenstvo.

Pripreme su vodili italijan Domenico Soale, bivši svetski prvak u Standardnim plesovima, fitness trener Ivan Šuleić iz Fitness 011, koji se već godinama bavi sportovima dugotrajne snažne izdržljivosti (maraton i triatlon, Ironman), kao i treneri iz plesnog kluba BeoDance.

Za nas, ples je više od pokreta, on je izraz duše i nadahnuća.

“Propao je svaki dan u kojem ne plešemo.”

Fridrih Niče

Kod nas u Sopot Hillu, dete može da se upozna sa tri vrste plesa, od kojih je svaka višestruko korisna i inspirišuća. 

To su:

  • Klasičan balet
  • Savremeni ples
  • Folklor

Klasičan balet uvodi dete u svet mašte i kreacije, razvija disciplinu i izražavanje emocija. Uz klasičnu muziku, dete će uživati u prelepim delima klasične muzike, koja su bitna za razvoj sluha i muzikalnosti. Rad na preciznim i gracioznim pokretima, formira predanu volju, koja se prenosi na sve oblike dečijeg rada i stvaralaštva. Ne zaboravimo da balet formira pravilno držanje i figuru, koja je kapital za ceo život. Razvoj koordinacije, jakih mišića i zglobova, uz garantovano pozitivno raspoloženje i novo samopouzdanje, još su neki od razloga da se balet uvrsti u deo zdravih aktivnosti vašeg deteta. Uz našu nastavnicu baleta, svako dete će zasijati u našoj sali za balet.

vsf 9856

Savremeni ples je mesto koje će voleti gotovo svako dete. Gde je dobra muzika, tu je i dobro raspoloženje. Kod nas na plesu, sloboda pokreta je na ceni! Spontanost, slobodan izraz i kreativno razmišljenje, istaći će ličnost deteta na najlepši način. Balans tela, prenošenje težine u prostoru, igra u grupi, razvijen osećaj za prostor – sve to je samo deo čarolije savremenog plesa. Puni pozitivne energije, đaci rasterećeni nastavljaju svoje dnevne aktivnosti.

vsf 9746

Folklor kod nas ponovo živi! Nepravedno zapostavljen, folklor je vid kolektivne igre, koja spaja tradicionalne vrednosti, običaje, istoriju, muziku i pokret. Uz veselu i ritmičnu tradicionalnu muziku, kolo razvija osećaj pripadnosti i zajedništva. Na folkloru nikada nije dosadno, smeh je uvek pristutan i obavezan dodatak!

vsf 9832

Dođite da plešemo zajedno!

Više slika sa gostovanja škole plesa, možete pogledati u galeriji OVDE.

 

Podelite:

Slične objave

01
19.04.2023.

Proslava Dana Škole - 07. April 2023

U petak 07. Aprila 2023. godine proslavil smo Dan Obrazovno vaspitnog centra „Ljubivoje Ršumović“ Sopot Hill. U prisustvu mnogobrojnih gostiju...
jpg 9153
30.01.2023.

Naša prva školska slava - Sveti Sava 27.01.2023

U petak 27. januara 2023. godine u svečanoj Sali škole Ljubivoje Ršumović Sopot Hill upriličili smo prvo obeležavanje Savindana, školske...
screenshot 2022 12 21 at 10.26.53
21.12.2022.

Bezbednost na internetu i na društvenim mrežama - Predavanje Katarine Jonev

Prošle nedelje gošća naše škole je bila Katarina Jonev, novinarka i aktivistkinja koja se bavi problemima mladih vezanim za bezbednost...

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

image banner01

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.