sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Gimnazija opšteg tipa

Obrazovno-vaspitni centar Sopot Hill na osnovu rešenja Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, može sprovoditi nastavne planove i programe za gimnaziju opšteg tipa u četvorogodišnjem obrazovanju u I, II, III I IV razredu.

kostur

GIMNAZIJA OPŠTEG TIPA

Idealni uslovi za napredak na svim poljima

Utvrđeno je da škola ispunjava sve uslove u vidu prostora, opreme, nastavnih sredstava i kadrova za obavljanje delatnosti srednjoškolskog opšteg obrazovanja i vaspitanja gimnazije opšteg tipa.

Stručan kadar, pažljivo osmišljen program i jedinstveni prostor i atmosfera Sopot Hill-a učiniće ovaj izuzetno važan i osetljiv period u životu jednim pozitivnim i fundamentalnim iskustvom. Nadograđivanjem propisanog nastavnog plana i programa postigli smo spoj savremenih metoda učenja, praktičnih znanja, kreativnog pristupa i došli do najboljeg recepta za osposobljavanje tinejdžera za naredno životno doba, ali slobodno možemo reći i za čitav život.

Mladi će iz Sopot Hill-a odlaziti spremni za sve utakmice života, za bilo koji teren, trku na kraće ili duže staze, borbu u timu i samostalno, pobedu i znanjem i mišićima, a to je ono što im niko nikada ne može oduzeti i čija vrednost ne opada, več samo vremenom donosi nove benefite.

Sticanje veština i znanja u različitim kreativnim i naučnim oblastima, sportovima, putem istraživačkog rada, rada na projektnim zadacima, razvijanje samodiscipline i odgovornosti, prema sebi, drugima i svetu oko sebe učiniće naše učenike intelektualcima, obrazovanim sportistima, zrelim mladim ljudima kojima će se otvarati sva vrata koja požele.

ucionice

Sve što je važno za obrazovno-vaspitni razvoj učenika odvija se od 8:30h do 15:30h, od ponedeljka do petka, u odeljenjima od po maksimalno 12 učenika.

Deca završavaju svoje sportske aktivnosti I nastavu a uvek je vremena i za druženje, radionicu, umetnost.

Nakon škole, učenik je slobodan, rasterećen i pun zdrave energije

DODATNE AKTIVNOSTI

Svakodnevne dodatne aktivnosti u okviru programa

Dodatne svakodnevne aktivnosti pored propisanog nacionalnog kurikuluma su:

Karate, džudo, tenis, gimnastika, košarka, fudbal, atletika

Klasičan balet, standardni ili moderni plesovi

Španski, nemački, francuski jezik

Dramska sekcija i likovna sekcija

Kao dodatne aktivnosti po izboru deteta VAN REDOVNOG PROGRAMA, na raspolaganju su:

Jahanje

Šah

Gitara

Klavir

Sopot Hill nudi mogućnost dodatnih termina za aktivnosti van zvaničnog rasporeda određenog programa, odnosno van školske smene. Npr. ukoliko vaše dete izuzetno zavoli neki sport i želi dodatne treninge, možemo obezbediti termin, prostor i trenera. Takođe, ukoliko je to želja za dodatnim časovima sviranja muzičkog instrumenta, učeniku će to biti obezbeđeno.

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!