sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

Fudbal

bog 6778

ZAŠTO FUDBAL

Zašto smo izabrali fudbal?

Fudbal je timski sport, čijim treniranjem deca razvijaju psihofizičke veštine poput ravnoteže, spretnosti, koordinacije pokreta i koncetracije. Povećaće svoje motoričke i tehničke sposobnosti i naučiće da komuniciraju sa drugom decom na terenu.

Ne, ne mora i ne može svako postati Ronaldo, niti treba postavljati previsoka očekivanja koja nisu u skladu sa afinitetima deteta, ali svako dete može izvući izuzetne koristi iz bavljenja ovim sportom.

Fudbal dobrinosi i razvitku društvenih sposobnosti dece, omogućavajući im da treniraju u grupi sa drugom decom, da sklapaju nova poznanstva i prijateljstva, da imaju zajedničke teme iz široke fudbalske sfere. Deca tako osete pripadnost grupi, grade samopouzdanje i razvijaju timski duh.

Zdravstveni aspekt fudbala je takođe značajan pri odabiru ovog sporta. Omogućiće im bolji razvoj mišića i kostiju, jačanje pluća, smanjenje rizika od gojaznosti. Fudbal za vašu decu treba da predstavlja zabavu, igru i druženje, kako bi sa zadovoljstvom i radošću iščekivali svaki naredni trening.

vsf 9883

JAČAMO TIMSKI DUH

Fudbal je više od igre

Ova “najvažnija sporedna stvar na svetu” pruža mogućnost učešća na raznim takmičenjima i turnirima, gde će se dete sa svojim timom boriti za što bolji uspeh, ali i družiti i iskusiti šta je poraz, kako ga prihvatiti i naučiti iz istog.

Sopot Hill će organzovati i odlazak na pripreme i sportske kampove gde će se deca još više zbližavati i tako jačati timski duh, fokusirati se na zdrav, sportski ritam, a samim tim i napredovati.

Fudbal je više od igre, fudbal je način da se na vašu decu prenesu mnoge pozitivne životne vrednosti, kao što su: poštovanje, solidarnost, tolerancija, fer-plej, jačanje karaktera i pobednički mentalitet.

teren

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!