sopot logo header

Pozovite nas odmah:

vsf 8834

Dan otvorenih vrata 23.01.2022.

Vrata ’’Sopot Hill’’-a su otvorena uvek – deci, roditeljima, sportistima, svim ljudima koji cene sport i obrazovanje. U nedelju, 23. januara u 11h smo ugostili roditelje i decu, koji su želeli da upoznaju ljude, prostor i duh naše ustanove. Sneg nas je obradovao toga dana i učinio pogled na prirodu opijajućim.

Nakon dobrodošlice u kafe klubu, roditelje su Natalija, osnivač, i učiteljice, Milica i Katarina, povele u obilazak svih prostorija i objekata škole. Roditelji su pogledali učionice, kabinete sportske i plesne sale, kantinu i kuhinju, apartmane, dok su u isto vreme dobijali korisne informacije i postavljali pitanja.

Deca su za to vreme bila u velikoj sportskoj hali sa našim trenerima razvojne gimnastike i fudbala, kao i sa koordinatorom sportskih aktivnosti, koji su tokom čitavog boravka animirali najmlađe. Na kraju dana su nam priznali da su se umorili više od dece, a verujemo im potpuno, jer su drugari bili oduševljeni prostorom i mogućnostima i želeli su sve da isprobaju, od igraonice, preko kozlića, do poligona.

Nakon obilaska, ponovo smo se okupili u kafe klubu, gde su osim roditelja, prisutni bili i zaposleni u OVC ’’Sopot Hill’’, od kojih je svako bio dostupan za pružanje informacija. Usledila je projekcija kratkometražnog filma o školi, koji pokriva sve aktivnosti iz školskih programa, stoga su roditelji mogli stvoriti još jasniju predstavu kako se deca razvijaju i uče u našoj školi i predškolskom.

Kada smo odgovorili na još nekolicinu pitanja, mogli smo preći na edukativni deo dana, a to je predavanje sjajne Katarine Jonev, stručnjaka za bezbednost dece na internetu. Tema predavanja je bila upravo ta Bezbednost dece na internetu i bilo je namenjeno roditeljima, dok postoje i radionice kreirane za decu kao i za struke koje rade sa decom. Roditelji su dobili informacije i savete, koji će zasigurno pomoći u dizanju svesti o ovoj jako važno, a nedovoljno zastupljenoj temi. Svaka porodica je na poklon dobila Katarininu knjigu ,,Bezbednost dece na internetu – vodič za roditelje’’ i nadamo se da ćemo zajedničkim snagama poraditi na ovoj problematici.

Zahvalni smo roditeljima koji su poželeli da upoznaju našu misiju i koji će upisom svoje dece OVC ’’Sopot Hill’’ učiniti da ona živi i razvija se time što će njihova deca odrastati, napredovati i edukovati se u najboljim uslovima koji se mogu omogućiti.

Kao što smo upozorili roditelje na početku, deca nisu htela poći svojim kućama. Da, uvek je tako. To možete proveriti na našem narednom okupljanju 6. marta, ali i bilo kog drugog dana tako što ćete najaviti svoju posetu na broj telefona 063.404.304 ili putem mejla office@sopothill.edu.rs.

Upis je u toku, a posebne ovogodišnje cene školarina, možete pogledati ovde.

 

 

Podelite:

Slične objave

blog fallback
14.09.2022.

Odmor u školi Ljubivoje Ršumović Sopot Hill

Jedna od prednosti škole „Ljubivoje Ršumović Sopot Hill“ je odmah prihvaćena od svih učenika. Kod nas je veliki odmor –...
Uskršnji “Roda karate kamp”
06.05.2022.

Uskršnji “Roda karate kamp”

Čast i zadovoljstvo nam je što smo ugostili naše prijatelje iz Karate kluba Čukarički roda, iz Beograda. U periodu od...
5
22.03.2022.

Državno prvenstvo iz karatea

U subotu 19.03.22. u Sportskoj Hali Smederevo, održano je Državno prvenstvo Srbije u karateu – kate za poletarce, juniore i...

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

image banner01

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.