sopot logo header

Pozovite nas odmah:

5

Državno prvenstvo iz karatea

U subotu 19.03.22. u Sportskoj Hali Smederevo, održano je Državno prvenstvo Srbije u karateu – kate za poletarce, juniore i nade, a u nedelju 20.3.22. održan je takmičarski dan za borbe. Organizator događaja bila je Karate Federacija Srbije.

Petar Božović i Novak Đurović, učenici naše škole, kao članovi karate kluba „Sopot Hill“ osvojili su bronzane medalje, svako u svojoj kategoriji. 

4

U nedelju, na takmičenju – borbe za poletarce, juniore i nade, Petar je ekipno doneo zlato, a pojedinačno bronzu.

Pre svega, naša deca su radosna, zadovoljna, zdrava i vredna, i mi smo na njih jako ponosni. Moramo se pohvaliti njihovim uspehom, jer to je uspeh svih nas i zajednička radost.

2

Hvala roditeljima, trenerima, našoj deci i celom timu! Hvala i Karate Federaciji Srbije! 

U našoj školi “Sopot Hill”, uživamo da radimo sa decom, posvećeni smo njihovom razvoju i napretku. Kao prva srpska privatna škola u prirodi, mnoge naše aktivnosti odvijaju se na svežem vazduhu, na obroncima planine Kosmaj. 

Tu su otvoreni sportski tereni za fudbal i tenis, uređeno dvorište, letnja učionica, letnja pozornica i šumovit park sa stazom od 480m. Čitav prostor kompleksa ograđen je i obezbeđen, uključujući i parking. Sve sportske aktivnosti i ples, odvijaju se u opremljenim i komfornim salama.

Ističemo karate kao sport koji donosi novo samopouzdanje i razvija disciplinu, empatiju, strpljenje, hrabrost, upornosti, poštenje i osećaj za fer igru. Kao takmičarska disciplina, donosi nova iskustva koja zahtevaju odlučnost, borbenost i uvažavanje protivnika.

Posle ovog takmičenja, idemo korak više ka osvajanju snova i zato, 

napred u nove pobede! 

 

Više slika sa takmičenja, možete pogledati u galeriji.

Podelite:

Slične objave

blog fallback
14.09.2022.

Odmor u školi Ljubivoje Ršumović Sopot Hill

Jedna od prednosti škole „Ljubivoje Ršumović Sopot Hill“ je odmah prihvaćena od svih učenika. Kod nas je veliki odmor –...
Uskršnji “Roda karate kamp”
06.05.2022.

Uskršnji “Roda karate kamp”

Čast i zadovoljstvo nam je što smo ugostili naše prijatelje iz Karate kluba Čukarički roda, iz Beograda. U periodu od...
img a044c8d00fcc91b8ec1a33501111ec02 v (1)
16.03.2022.

Beogradsko karate takmičenje

  Ove subote, 12. marta, imali smo priliku da učestvujemo na Beogradskom takmičenju iz karatea, održanog u sali “Ranko Žeravica’’...

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

image banner01

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.