sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

5
Autor:Sopothill

Državno prvenstvo iz karatea

U subotu 19.03.22. u Sportskoj Hali Smederevo, održano je Državno prvenstvo Srbije u karateu – kate za poletarce, juniore i nade, a u nedelju 20.3.22. održan je takmičarski dan za borbe. Organizator događaja bila je Karate Federacija Srbije.

Petar Božović i Novak Đurović, učenici naše škole, kao članovi karate kluba „Sopot Hill“ osvojili su bronzane medalje, svako u svojoj kategoriji. 

4

U nedelju, na takmičenju – borbe za poletarce, juniore i nade, Petar je ekipno doneo zlato, a pojedinačno bronzu.

Pre svega, naša deca su radosna, zadovoljna, zdrava i vredna, i mi smo na njih jako ponosni. Moramo se pohvaliti njihovim uspehom, jer to je uspeh svih nas i zajednička radost.

2

Hvala roditeljima, trenerima, našoj deci i celom timu! Hvala i Karate Federaciji Srbije! 

U našoj školi “Sopot Hill”, uživamo da radimo sa decom, posvećeni smo njihovom razvoju i napretku. Kao prva srpska privatna škola u prirodi, mnoge naše aktivnosti odvijaju se na svežem vazduhu, na obroncima planine Kosmaj. 

Tu su otvoreni sportski tereni za fudbal i tenis, uređeno dvorište, letnja učionica, letnja pozornica i šumovit park sa stazom od 480m. Čitav prostor kompleksa ograđen je i obezbeđen, uključujući i parking. Sve sportske aktivnosti i ples, odvijaju se u opremljenim i komfornim salama.

Ističemo karate kao sport koji donosi novo samopouzdanje i razvija disciplinu, empatiju, strpljenje, hrabrost, upornosti, poštenje i osećaj za fer igru. Kao takmičarska disciplina, donosi nova iskustva koja zahtevaju odlučnost, borbenost i uvažavanje protivnika.

Posle ovog takmičenja, idemo korak više ka osvajanju snova i zato, 

napred u nove pobede! 

 

Više slika sa takmičenja, možete pogledati u galeriji.

Podelite:

Slične objave

01
19.04.2023.

Proslava Dana Škole - 07. April 2023

U petak 07. Aprila 2023. godine proslavil smo Dan Obrazovno vaspitnog centra „Ljubivoje Ršumović“ Sopot Hill. U prisustvu mnogobrojnih gostiju...
jpg 9153
30.01.2023.

Naša prva školska slava - Sveti Sava 27.01.2023

U petak 27. januara 2023. godine u svečanoj Sali škole Ljubivoje Ršumović Sopot Hill upriličili smo prvo obeležavanje Savindana, školske...
screenshot 2022 12 21 at 10.26.53
21.12.2022.

Bezbednost na internetu i na društvenim mrežama - Predavanje Katarine Jonev

Prošle nedelje gošća naše škole je bila Katarina Jonev, novinarka i aktivistkinja koja se bavi problemima mladih vezanim za bezbednost...

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

image banner01

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.