sopot hill logo

Pozovite nas odmah:

img a044c8d00fcc91b8ec1a33501111ec02 v (1)
Autor:Sopothill

Beogradsko karate takmičenje

 

Ove subote, 12. marta, imali smo priliku da učestvujemo na Beogradskom takmičenju iz karatea, održanog u sali “Ranko Žeravica’’ na Novom Beogradu. 

Naš tim spremala je karate trener, čuvena karatistkinja Slađana Stojković, šampionka sa preko 500 medalja, koja je deo našeg stalnog tima nastavnika i trenera.

img 2357 (1)

Nismo ponosni samo na medalje i uspeh naših učenika. Više smo ponosni na to što je prvi nastup na takmičenju ikada, u svojoj kategoriji, naša Aleksija, učenica prvog razreda, uradila bez straha i treme.

img 2228 (1)

Braća blizanci Petar i Bogdan našli su se u finalu, kako u borbama, tako i u katama, jedan protiv drugog na borilištu. Petar je doneo obe pobede! Na Bogdana smo posebno ponosni, jer je radost zbog bratove pobede bila jača od tuge zbog izgubljenog meča, čime je dokazao da je pravi sportista i fer plej borac.

Novak je doneo zlato, a Dunja srebro! Ponosni smo na naše trenere, roditelje i na decu iznad svega. Ovaj uspeh je rezultat zajedničkog rada i truda. 

Uz ovakve rezultate, kvalifikovali smo se na Republičko takmičenje iz karatea, koje će biti održano ove subote, 19. marta, u Smederevu!

img 2411 (1)

Sopot Hill obrazovno-vaspitni centar neguje um, duh i telo. Želimo da svako dete ima priliku se da se oproba u najrazličitijim aktivnostima. Učestvovati na pravom, profesionalnom takmičenju i vežbati jednu drevnu i plemenitu veštinu, vrednost je koju želimo da priuštimo što većem broju naše dece. 

Kao prva srpska privatna škola u prirodi, Sopot Hill pruža više od standardnog obrazovanja. Negujemo prave vrednosti, jedemo zdravu i domaću hranu, udišemo čist vazduh sa Kosmaja i boravimo u prirodi. Svaki dan je jedinstven i nezaboravan! Dodatna vrednost su mnogobrojne aktivnosti integrisane u školski dan, poput plesa, fudbala, tenisa, šaha, razvojne gimnastike, klavira, gitare, jahanja, učenja lepog ponašanja i stranih jezika. 

Mi smo tu da kontinuirano radimo sa decom, usavršavamo i razvijamo njihove talente!

Ove subote,

navijaćemo svim srcem, 

napred i hrabro u nove pobede!!! 

Više slika sa takmičenja, možete pogledati u galeriji.

Podelite:

Slične objave

01
19.04.2023.

Proslava Dana Škole - 07. April 2023

U petak 07. Aprila 2023. godine proslavil smo Dan Obrazovno vaspitnog centra „Ljubivoje Ršumović“ Sopot Hill. U prisustvu mnogobrojnih gostiju...
jpg 9153
30.01.2023.

Naša prva školska slava - Sveti Sava 27.01.2023

U petak 27. januara 2023. godine u svečanoj Sali škole Ljubivoje Ršumović Sopot Hill upriličili smo prvo obeležavanje Savindana, školske...
screenshot 2022 12 21 at 10.26.53
21.12.2022.

Bezbednost na internetu i na društvenim mrežama - Predavanje Katarine Jonev

Prošle nedelje gošća naše škole je bila Katarina Jonev, novinarka i aktivistkinja koja se bavi problemima mladih vezanim za bezbednost...

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

image banner01

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.