sopot logo header

Pozovite nas odmah:

img a044c8d00fcc91b8ec1a33501111ec02 v (1)

Beogradsko karate takmičenje

 

Ove subote, 12. marta, imali smo priliku da učestvujemo na Beogradskom takmičenju iz karatea, održanog u sali “Ranko Žeravica’’ na Novom Beogradu. 

Naš tim spremala je karate trener, čuvena karatistkinja Slađana Stojković, šampionka sa preko 500 medalja, koja je deo našeg stalnog tima nastavnika i trenera.

img 2357 (1)

Nismo ponosni samo na medalje i uspeh naših učenika. Više smo ponosni na to što je prvi nastup na takmičenju ikada, u svojoj kategoriji, naša Aleksija, učenica prvog razreda, uradila bez straha i treme.

img 2228 (1)

Braća blizanci Petar i Bogdan našli su se u finalu, kako u borbama, tako i u katama, jedan protiv drugog na borilištu. Petar je doneo obe pobede! Na Bogdana smo posebno ponosni, jer je radost zbog bratove pobede bila jača od tuge zbog izgubljenog meča, čime je dokazao da je pravi sportista i fer plej borac.

Novak je doneo zlato, a Dunja srebro! Ponosni smo na naše trenere, roditelje i na decu iznad svega. Ovaj uspeh je rezultat zajedničkog rada i truda. 

Uz ovakve rezultate, kvalifikovali smo se na Republičko takmičenje iz karatea, koje će biti održano ove subote, 19. marta, u Smederevu!

img 2411 (1)

Sopot Hill obrazovno-vaspitni centar neguje um, duh i telo. Želimo da svako dete ima priliku se da se oproba u najrazličitijim aktivnostima. Učestvovati na pravom, profesionalnom takmičenju i vežbati jednu drevnu i plemenitu veštinu, vrednost je koju želimo da priuštimo što većem broju naše dece. 

Kao prva srpska privatna škola u prirodi, Sopot Hill pruža više od standardnog obrazovanja. Negujemo prave vrednosti, jedemo zdravu i domaću hranu, udišemo čist vazduh sa Kosmaja i boravimo u prirodi. Svaki dan je jedinstven i nezaboravan! Dodatna vrednost su mnogobrojne aktivnosti integrisane u školski dan, poput plesa, fudbala, tenisa, šaha, razvojne gimnastike, klavira, gitare, jahanja, učenja lepog ponašanja i stranih jezika. 

Mi smo tu da kontinuirano radimo sa decom, usavršavamo i razvijamo njihove talente!

Ove subote,

navijaćemo svim srcem, 

napred i hrabro u nove pobede!!! 

Više slika sa takmičenja, možete pogledati u galeriji.

Podelite:

Slične objave

blog fallback
14.09.2022.

Odmor u školi Ljubivoje Ršumović Sopot Hill

Jedna od prednosti škole „Ljubivoje Ršumović Sopot Hill“ je odmah prihvaćena od svih učenika. Kod nas je veliki odmor –...
Uskršnji “Roda karate kamp”
06.05.2022.

Uskršnji “Roda karate kamp”

Čast i zadovoljstvo nam je što smo ugostili naše prijatelje iz Karate kluba Čukarički roda, iz Beograda. U periodu od...
5
22.03.2022.

Državno prvenstvo iz karatea

U subotu 19.03.22. u Sportskoj Hali Smederevo, održano je Državno prvenstvo Srbije u karateu – kate za poletarce, juniore i...

Kontaktirajte nas

Delite našu viziju i želite da se bolje upoznate sa svime što Sopot Hill pruža?
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije i očekujemo vas!

image banner01

Cena za rani upis ili plaćanje u celosti

Rani upis do 1.04. podrazumeva korigovanu cenu uz dodatne pogodnosti plaćanja.
Upis u periodu od 1.04. do 1.06. podrazumeva korigovanu cenu za plaćanje celokupnog iznosa.